Chania Diving Center
Chania Diving Center
Καταδυτικά Σημεία
THE CAVERN

 Ενα μοναδικής ομορφίας σπηλαίωμα( cavern). Η είσοδος ειναι στα 12 μέτρα που καταλλήγει σε μια μεγαλη αίθουσα με φυσικό φως να εισέρχεται απο το μεγάλο άνοιγμα στην οροφή, χαρίζοντας ενα πανέμορφο θέαμα.Μέγιστο βάθος 22 μέτρα ελάχιστο 12 μέτρα κατάλληλο για όλα τα επίπεδα δυτών.καταδυθείτε στις λεπτομέρειες!
DEEP SHIP WRECK

 Μια trimix κατάδυση σε να φανταστικό ναύγιο. Με μέγιστο βάθος 90 μετρα και ελάχιστο 65,με αρκετή υδρόβια ζωή γύρω απο το ναυάγιο, συναρπάζει καθε δύτη!!!καταδυθείτε στις λεπτομέρειες!
SPOT LIGHTS

 Μικρά,ευκολα σπηλαιώματα ιδανικά για αρχάριους στην σπηλαιοκατάδυση. Σε συνδιασμό με κατάδυση ανοικτής θάλασσας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία.Μέγιστο βάθος 18 μέτρα, ελάχιστο 12 μετρα.

 καταδυθείτε στις λεπτομέρειες!
BAT CAVE

 Ιδανική για τους δύτες που ξεκινουν την σπηλαιοκατάδυση. Απαραίτητη η χρηση τεχνιτού φως. η σπηλια ειναι απολυτα ασφαλής.Μέγιστο βάθος 7 μέτρα.καταδυθείτε στις λεπτομέρειες!
ELEPHANT CAVE

 Στο κάβο Δράπανο βρίσκεται η διάσημη σπηλία των Ελεφάντων.Η είσοδος βρίσκεται στα 9 μέτρα και καθώς ο δύτης κολυμπάει όλο και ρηχότερα βρίσκεται αντιμέτωπος με ενα θέαμα που κόβει την ανάσα.Μια μεγάλη αίθουσα  γεμάτη με σταλακτίτες και σταλαγμίτες  και απολιθώματα απο ελέφαντες. Μια μοναδική εμπείρια που κάθε δύτης πρεπει να έχει!!!!καταδυθείτε στις λεπτομέρειες!
Η ΣΠΗΛΙΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΑΣ

 Μια τελίως κλειστή σπηλία, γεμάτη πηγές νερού. Καθώς ο δύτης προχωράει μέσα στην σπηλία,παρατηρεί το αλοκλινές , την μίξη του θαλασσινού νερού με το νερό απο τις πηγές.Στα τελευταία μέτρα ο δύτης κολυμπάει μονο σε φρέσκο νερο,χαριζοντας του απεριόριστη ορατότητα και μοναδική εμπειρία.καταδυθείτε στις λεπτομέρειες!
THEATER

 Ενα πολύ όμορφο σπηλαίωμα(cavern),με πολυ ενδιαφέρουσα υδρόβια ζωή και δυο ξεχωριστές αίθουσες,καταλλήλο για κάθε επίπεδο δύτη.Μέγιστο βάθος 15 μέτρα ελάχιστο 6 μέτρα.καταδυθείτε στις λεπτομέρειες!
Η ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ

 Ενα καταπληκτικό καταδυτικό σημείο.Κολυμπήστε ανάμεσα σε τεράστιους βράχους και βρείτε την είσοδο του τουνελ.Μεγιστο βάθος 22 μέτρα και ελάχιστο 12 μέτρα.καταδυθείτε στις λεπτομέρειες!
ΑΓΙΟΣ ΟΝΟΥΦΡΙΟΣ

Στην  όμορφη περιοχή του Αγίου Ονουφρίου βρίσκεται ο Τοίχος.Με μεγάλο μήκος και βάθος που φτάνει μέχρι τα 32 μέτρα δίνει την δυνατότητα για πραγματοποιήση περισσότερων των 5 καταδύσεων. Με ενδιαφέρουσα υδρόβια ζωή,αρκετη μικροζωή,σφουγγαρία, ικανά να αποζημίωσουν όλα τα επίπεδα δυτών.καταδυθείτε στις λεπτομέρειες!
AIRPLANE WRECK

 Το αεροπλάνο ειναι μια ιδαίτερη κατάδυση,καθώς το σώμα του βρίσκεται στα 40 μέτρα πανω σε ένα απότομη πλαγία ενω το φτέρο του ρηχότερα καρφωμένο στο βυθο. Συγκεντρώνει μεγάλη ποικιλία υδρόβιας ζωης,μικροζωής και σφουγγαρίων.Απαραίτητη προυπόθεση η πιστοποίση Nitrox.καταδυθείτε στις λεπτομέρειες!
designed & developed by Chrome Web