Chania Diving Center
Chania Diving Center
Μη πιστοποιημένη Κατάδυση
ΠΡΩΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Ανακαλύψτε τον μαγικό υποβρήχιο κόσμο μαζι μας. Μπορείτε να δοκιμάσετε μια κατάδυση γνωριμίας ή να παρακολουθείστε το πρώτο σχολείο

Τί προσφέρουμε
 • TRY SCUBA DIVING

  TRY SCUBA DIVING


   
    Με αυτό το πρόγραμμα θα έχετε την πρώτη σας εμπειρία με τη κατάδυση και τον καταδυτικό εξοπλισμό!
  Θα ξεκινήσετε με το θεωρητικό κομμάτι, στην σχολή μας, που δεν θα ξεπεράσει τα 35 λεπτά και μετά θα ετοιμάσουμε μαζί τον εξοπλισμό σας!
   Πλέον είστε έτοιμοι να καταδυθείτε,με απόλυτη ασφάλεια, μαζί με τον εκπαιδευτή μας και να φτάσετε στον τελικό στόχο που είναι...να νοιώσεις ζωντανός!!!

 • OPEN WATER ΔΥΤΗΣ

  OPEN WATER ΔΥΤΗΣ


   

  Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει  μια εκτενή εκπαίδευση σε όσους επιθυμούν να γίνουν scuba divers.

    Tο πρόγραμμα δίνει έμφαση στις ικανότητες και στην γνώση που χρειάζεται να αναπτύξει ένας αρχάριος δύτης και να δημιουργήσει μια αίσθηση εμπιστοσύνης και υπευθυνότητας σε όσου συμμετάσχουν στις υποβρύχιες εξερευνήσεις των βυθών.

   Στο τέλος κάθε σχολείου ο δύτης θα έχει πιστοποιηθεί για καταδύσεις μέγιστου βάθους 21μέτρων  στην ανοιχτή θάλασσα, με συμμετοχή άλλων δυτών που είναι τουλάχιστον ιδίου επιπέδου χωρίς την επίβλεψη από dive master,βοηθό εκπαιδευτή ή εκπαιδευτή.

    Η διάρκεια είναι 3-4 ημέρες

 • OPEN WATER ΔΥΤΗΣ D.I.R

  OPEN WATER ΔΥΤΗΣ D.I.R


  Τι κάνει έναν εξοπλισμό κατάδυσης DIR

  Για να απαντήσουμε στο ερώτημα αυτό, θα πρέπει πρώτα να κάνουμε μια άλλη ερώτηση - τι είναι DIR; DIR, δηλαδή Do-It-Right   βασίζεται στην ασφάλεια. Το σύστημα κατάδυσης DIR βασίζεται γύρω από τη μεγιστοποίηση της ασφάλειας ενός δύτη στο νερό. Ένας δύτης DIR έχει εκπαιδευτεί σε πολλά πρωτόκολλα και ασκήσεις που βάζουν τα θεμέλια για την χρήση  του εξοπλισμού DIR.                                  

   

  Κατά την κατάδυση σαν ομάδα DIR - είμαστε όλοι εκπαιδευμένοι με τον ίδιο τρόπο. Όλες οι διαδικασίες  είναι ιδιες για όλους τους δύτες. Ο εξοπλισμός είναι στημένος  εντελώς πανομοιότυπα. Γιατί όμως;Η τυποποίηση βελτιώνει την ασφάλεια και η εξοικείωση βελτιώνει την άνεση στην κατάδυση. Είναι εφικτό να καταδυόμαστε με οποιοδήποτε άγνωστο σε εμάς δύτη DIR σε όλο τον κόσμο, χωρίς να μιλάμε ακόμη καν  την ίδια γλώσσα, γνωρίζοντας  ότι αν για κάποιο λόγο χαλάσει ο ρυθμιστης μας και ζητήσουμε, ξέρουμε τι και πως θα το παρουμε ή εαν ο κύριος ρυθμιστής κάνει Free Flow ξέρουμε  ποια βαλβίδα να κλείσουμε.Η τυποποίηση βοηθάει ώστε να χτίστει η ομαδική εργασία και βελτιώνει την ασφάλεια ... αλλά πάνω απ 'όλα, κάνει τα καταδύσεις πιο διασκεδαστικές!

   

 • BOAT TRIP

  BOAT TRIP


   

designed & developed by Chrome Web